Traktorji serije 5

Za učinkovito delo s traktorji je delovno, vozno in obratovalno udobje enako pomembno kot vsestranskost. Kmetijstvo, pridelava krme, pridelava mleka, predelovalne ali komunalne naloge – obseg dela se povečuje, delovna vnema postaja daljša in boljša.

Serija5
PDF

Samo če je traktor 100% združljiv z zahtevami naloge, lahko dosežemo gospodarski uspeh. Šele ko je udobje v redu, se zmogljivost in s tem motivacija voznika ohranja v daljšem časovnem obdobju. DEUTZ-FAHR je za ta namen razvil novo serijo 5.

Trije modeli: 105 KM-125 KM poleg svoje vsestranskosti in zanesljive nemške tehnologije, zagotavljajo tudi maksimalno udobje. Izredno udobna kabina je zdaj pritrjena s Hydro Silent Blocks.

 Rezultat je do 40 % manj hrupa in vibracij v kabini. Nova vzmetena sprednja os zagotavlja udobno vožnjo, varnost in oprijem v vseh razmerah. Ne glede na vaše zahteve vam DEUTZ-FAHR ponuja najsodobnejšo tehnologijo, nešteto možnosti opreme in izjemno udobje.

Traktor serije 5D

Želite traktor, ki popolnoma ustreza vašim potrebam in finančnim zahtevam? Potem je serija 5D točno to, kar potrebujete. Značilnost inovativnega in kompaktnega traktorja je robustna oblika in nizka teža. Kar ga naredi edinstvenega na trgu, saj drugi ne ponujajo enake kakovosti, zanesljivosti in udobja vožnje s toliko različnimi modeli.

Vsi traktorji – od najbolj ekonomične verzije Ecoline do visokotehnoloških modelov Limited edition – so standardno opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo. Sestavite traktor glede na vaše potrebe in se odpeljite s traktorjem 5D.

serija5d
PDF
Serija5Dkeyline
PDF

Traktor serije 5D Keyline

Primeren za vsa domiselna kmetijska dela, lahki transport in terenska dela na obvladljivih površinah – novi modeli 5D Keyline so idealni za manjše kmetije.
Tehnologija je preprosto prepričljiva: Optimizirani 3-valjni motorji FARMotion zagotavljajo največjo zmogljivost, porabo goriva in najboljše emisije od 65 KM (48 kW) do 97 KM (71 kW).

Traktor serije 5DS -DV-DF

V vinogradih ali sadovnjakih, pri vrtnarjenju, urejanju krajine ali občinskih nalogah. Povsod je največja produktivnost in prožnost osnovna zahteva za gospodarsko uspešno delo. S serijo 5DS/5DV/5DF in 5DF Ecoline, Deutz-Fahr predstavlja novo generacijo visoko inovativnih specialnih traktorjev, ki jih odlikujeta produktivnost in prilagodljivost.

Sprednji del traktorja je bil popolnoma prenovljen. Motorji, hladilni sistemi in rezervoarji za gorivo so zdaj še bolj kompaktno nameščeni pod novo oblikovanim pokrovom. Skupaj z novo geometrijo okvirja sprednje osi se doseže krmilni kot do 60º. To skupaj z najkrajšo medosno razdaljo v svojem razredu nove specializirane traktorje Deutz-Fahr določa za najbolj vsestranske traktorje na trgu. 

Traktorji imajo zelo učinkovite motorje FARMotion, 40 km/h ECO in različne hidravlične izbire za najbolj zahtevne uporabnike. S skupno 44 modeli, od 75 KM do 113 KM, in različno dodatno opremo, od visokotehnoloških do Ecoline, DEUTZ-FAHR ponuja največjo izbiro modelov v tem razredu. Vsakemu uporabniku je zagotovljeno, da bo našel primeren poseben traktor za svoj profil uporabe in zahteve glede udobja.

Serija5DS
PDF
serija5G
PDF

Traktor serije 5G

Med sedmimi kompaktnimi modeli s 75 KM-116 KM z različnimi medosnimi razdaljami ter različnimi kombinacijami pnevmatik boste zagotovo našli kompaktni traktor, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Kabina zagotavlja maksimalno udobje pri delu, novi motorji FARMotion Stage 4 (Tier4 Final) pa vam zagotavljajo največjo učinkovitost pri minimalnih emisijah. Menjalnik ECO 40 km/h vam prinese najvišjo hitrost pri nižjih vrtljajih motorja. Po izbiri z mehanskim ali elektrohidravličnim inverterjem.

Impresivno hidravlično delovanje in dvižna moč spredaj in zadaj omogočata novi seriji 5G ustrezno uporabo za vse profile. Ne glede na vaše zahteve ima DEUTZ-FAHR model, ki bo izpolnil vaša pričakovanja.