Traktor Forterra

Družino traktorjev Zetor FORTERRA  odlikuje moč, vzdržljivost, zanesljivost, visoka storilnost in nizki stroški vzdrževanja. V Forterrah so vgrajeni Zetorjevi turbodizelski ECO motorji z močjo od 97 do 136 KM in so na voljo v 5 različnih izvedbah. Inovativen sistem Hitchtronic avtomatsko prilagaja zadnjo hidravliko pri oranju in s tem omogoča vozniku, da svojo pozornost povsem posveti vožnji. Vozniku je  v pomoč tudi avtomatska sklopka na prestavni ročici, s katero lahko izbira prestave brez pritiskanja stopalke sklopke. Bogata standardna oprema in preizkušena Zetor tehnologija sta dodaten razlog za nakup.

Forterra
PDF

Modele Zetor FORTERRA HSX  odlikuje inovativen sistem HITCHTRONIC, ki avtomatsko prilagaja zadnjo hidravliko pri oranju in s tem omogoča upravljavcu traktorja, da svojo pozornost usmeri na vožnjo in ostale stvari, hkrati pa sistem Hitchtronic, zaradi svoje optimalnosti in avtomatike, pripomore tudi k zmanjšani porabi goriva. Odličen menjalnik 30/30 z EH invertorjem in tretjinkami ter avtomatska sklopka, so zagotovilo, da boste še tako težko delo opravili z lahkoto in uspešno.

Modeli Zetor FORTERRA HD nudijo vzmeteno sprednjo premo in vzmeteno kabino, velika medosno razdaljo, klimatsko napravo, pnevmatski sedež za voznika, izredno močno hidravlično dvigalo in 16-ventilske motorje moči do 150 KM. Uvrščajo se v sam vrh najvarčnejših traktorjev v svojem razredu. Novost pri Forterri HD je ergonomsko oblikovana, lahko dosegljiva večnamenska nadzorna plošča na desni strani voznikovega sedeža. Ojačano ohišje pogona in podaljšana zadnja os zagotavljata še večjo nosilnost in preneseta največje bremenitve.