Deutz Fahr

Za učinkovito delo s traktorji je delovno, vozno in obratovalno udobje enako pomembno kot vsestranskost. Obseg dela se povečuje, delovna vnema postaja daljša in boljša. Samo če je traktor 100% združljiv z zahtevami naloge, lahko dosežemo gospodarski uspeh.
Deutz Fahr

Zetor

Z Zetorjem je zadovoljnih več kot 1,3 milijona uporobnikov po celem svetu. Izdelujejo ga v osrčju Evrope.
zetor

AEBI

Ne glede na naklon: naši nosilci opreme Hang, večnamenski transporterji in motorne kosilnice naredijo veliko na pobočju. Enostavnost uporabe in izpopolnjena tehnologija sta značilnost vseh naših strojev.
aebi

SIP

SIP je največji slovenski proizvajalec kmetijske opreme, s sedežem v Sloveniji (Šempeter v Savinjski dolini). Dolga tradicija nam omogoča, da lahko v izdelavo kakovostnih in robustnih kmetijskih strojev vgradimo naše bogate izkušnje in strokovnost.
SIP

TOLMET

Glavni profil podjetja je proizvodnja in prodaja kmetijske mehanizacije, pa tudi podsestavov in rezervnih delov. Nudimo tudi široko paleto poljskih razpršilcev in sestavnih delov za škropilnice.
TOLMET

VREDO

Vredo oblikuje, izdeluje in prodaja visokokakovostne izdelke za kmetijski in fino travniški sektor. Firma si je zastavial cilj, da bi morali njihovi izdelki prispevati k nadaljnjemu razvoju sektorjev.
VREDO

Majevica

Podjetje Majevica je specializirana za kmetijsko mehanizacijo. Sodoben življenjski slog, nas je naučil hitrosti in časa. Poleg prihranka časa moramo poskrbeti tudi za okolje, procese, materiale in ravnanje z odpadki. Smo podjetje, ki je zavezano varovanju okolja v največji možni meri.
Majevica

Gozdarski program

Vsi pripomočki, ki vam bodo pomagali pri opravilih v gozdu.