Deutz Fahr

Za učinkovito delo s traktorji je delovno, vozno in obratovalno udobje enako pomembno kot vsestranskost. Obseg dela se povečuje, delovna vnema postaja daljša in boljša. Samo če je traktor 100% združljiv z zahtevami naloge, lahko dosežemo gospodarski uspeh.
Deutz Fahr

Zetor

Z Zetorjem je zadovoljnih več kot 1,3 milijona uporobnikov po celem svetu. Izdelujejo ga v osrčju Evrope.
zetor

AEBI

Ne glede na naklon: naši nosilci opreme Hang, večnamenski transporterji in motorne kosilnice naredijo veliko na pobočju. Enostavnost uporabe in izpopolnjena tehnologija sta značilnost vseh naših strojev.
aebi

SIP

SIP je največji slovenski proizvajalec kmetijske opreme, s sedežem v Sloveniji (Šempeter v Savinjski dolini). Dolga tradicija nam omogoča, da lahko v izdelavo kakovostnih in robustnih kmetijskih strojev vgradimo naše bogate izkušnje in strokovnost.
SIP

TOLMET

Glavni profil podjetja je proizvodnja in prodaja kmetijske mehanizacije, pa tudi podsestavov in rezervnih delov. Nudimo tudi široko paleto poljskih razpršilcev in sestavnih delov za škropilnice.
TOLMET

VREDO

Vredo oblikuje, izdeluje in prodaja visokokakovostne izdelke za kmetijski in fino travniški sektor. Firma si je zastavial cilj, da bi morali njihovi izdelki prispevati k nadaljnjemu razvoju sektorjev.
VREDO

Majevica

Podjetje Majevica je specializirana za kmetijsko mehanizacijo. Sodoben življenjski slog, nas je naučil hitrosti in časa. Poleg prihranka časa moramo poskrbeti tudi za okolje, procese, materiale in ravnanje z odpadki. Smo podjetje, ki je zavezano varovanju okolja v največji možni meri.
Majevica

Gozdarski program

Vsi pripomočki, ki vam bodo pomagali pri opravilih v gozdu.

Eurospand

Blagovna znamka Eurospand, ki se je rodila v 70. letih prejšnjega stoletja, je vedno znova izstopala po posebni pozornosti, namenjeni proizvodnji in dobavi profesionalnih trosilcev gnojil, za katere je značilna strukturna trdnost, natančnost distribucije, odpornost proti koroziji, nenehne in stalne tehnične inovacije, izdelava te odlikuje jedro njegovega načina razmišljanja.
EUROSPAND

Tehnos

Tehnika, estetika, hitrost, noviteta, odgovornost in strokovnost so temelji naše vizije in smernice, ki nas vodijo pri delu.
Tehnos

Gorenc

V sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je Ludvik Stare ob popravilu kmetijske mehanizacije kmalu prepoznal tržno priložnost. Opazil je, da ima kmetijska oprema pomanjkljivosti, on pa je imel ideje o izboljšavah. Izdelal je prvi kultivator z ježi, inovativen izdelek, ki je hitro postal tako priljubljen, da je bilo treba razširiti proizvodnjo in zaposliti nove delavce. Leta 1970 je ustanovil podjetje Gorenc.
gorenc

Monosem

Podjetje Ribouleau MONOSEM je podjetje v človeški velikosti, priznano po vsem svetu za visoko kakovostne izdelke in storitve
Monosem

Creina

CREINA d.d. Kranj je delniška družba, ki se ukvarja s proizvodnjo kmetijskih in industrijskih strojev in naprav, proizvodnjo kaminskih peči, proizvodnjo strojev namenjenih komunalni dejavnosti, storitveno dejavnostjo in trgovino.
Creina

Agromasar

Cenovno ugodni prednji drobilniki z bogato paleto opreme in opcij. Za okvirje se uporablja jeklo s povečano trdnostjo.
Agromasar

Agrofactory II

Podjetje AGRO-FACTORY II je bilo ustanovljeno leta 2009. Ukvarjamo se s proizvodnjo strojev in kmetijske opreme.
Agrofactory

INO

Je zasnovan na inovativnosti, kakovosti in podjetnosti. S svojimi izdelki želi podjetje zadovoljiti čim večji obseg kupcev, tako po uporabnosti kot kakovosti ter zmanjševanju stroškov uporabnikom strojev. Vsled tega podjetje nenehno izboljšuje konstrukcije strojev ter se tako prilagaja novim zahtevam tako v kmetijstvu kot pri urejanju okolja.
INO

APV

„Ko pravi ljudje sodelujejo v pravem vzdušju, so rezultati nepredvidljivi v najbolj pozitivnem smislu.“
APV

Technik Plus

TECHNIK-PLUS ustreza izbranim modularnim načrtom željam in potrebam kupca. Odlična tehnologija po posebnih cenah! Neprestani razvoj dogodkov časti naše stranke z zmogljivimi stroji po najvišjem tehničnem standardu!
Technik

Agromehanika

Vodilni proizvajalec škropilne tehnike, traktorjev in prodajalec kmetijske mehanizacije.