Preberi več o AEBI gorskih kosilnicah (PDF) >

Model BM8

Majhen, kompakten, močan.

Ta cenovno ugodna in kompaktna motorna kosilnica je idealna za majhne, ozke, strme in težko dostopne kosilne površine.

Zaradi majhne teže je BM8 mogoče enostavno prevažati. BM8 združuje največjo zmogljivost in izjemno enostavno uporabo, tudi v ekstremnih situacijah.

CC110_1

Model CC110

Kompaktna lahka – najmanjši model v seriji Combicut Aebi CC 110 z hidrostatičnim pogonom, aktivnim krmiljenjem in hitrim priklopom Aebi temelji tehnično in konceptualno, predvsem na večjih in tisočkrat preizkušenih oseh Aebi Comfort.

V svojem razredu Aebi CC 110 opravlja strokovna dela, ki presegajo spravilo sena ali vzdrževanje zelenih površin. Majhna teža 125 kg, kompaktne dimenzije, močan motor z 8 KM in udobno vodenje prinaöajo resnične prednosti, tako na strmem kot tudi na ravnem terenu. Ta moderna motorna kosilnica se skladno zmrznjena formalno drži v pobočju ter v kombinaciji z različnimi kolesi omogoča veliko delovno širino grebena do 1,75 metra.

Omogoča hitro menjavo različnih priključkov brez potrebnega dodatnega orodja.

Model CC36

Hidrostatična enoosna kosilnica. Želite lahko, moderno, zanesljivo in po ugodnih cenah? Te zahteve v celoti izpolnjuje Aebi CC36. 

Ta kosilnica je zasnovana za varno, udobno in enostavno delo v strmih legah. Zaradi hitre mejave priključkov je CC36 vsestranski kombiniran stroj tudi za komunalno uporabo.

Aebi Combicut CC36 uporablja prefinjeno tehnologijo in preizkušene lastnosti obeh večjih naprav CC56 in CC66.

Model CC56

Bencinski motor, Basco-Vanguard, 2-valjni, 4-taktni, OHV, 480 ccm, zračno hlajenje, 11,9 kW (16 KM), regulator, povratni zaganjalnik in elektronski vžig.

Aebi CC56 s hidrostatičnim pogonom, aktivnim krmiljenjem in hitrim priklopom je priročen in vsestransko uporaben stroj.

CC56 je serijsko opremljen s tremi različnimi načini krmiljenja (aktiven in z minimalnim naporom na ročajih in ročno na zaklenjenem krmilu) in je opremljen z gumami enake velikosti kot večji model CC66.

Brezstopen hidrostatični pogon, ki ga lahko upravljate s palcem naprej in / ali nazaj in brez sile, zagotavlja resnično udobje pri delu.

CC56_2

Model CC66

Novo: zdaj s 23 KM! Robusten in univerzalno uporaben večnamenski stroj za vzdrževanje zelenih površin in komunalnih površin ter zimsko vzdrževanje. 

Da bi zadovoljili raznolike in zapletene potrebe profesionalnega vzdrževanja zelenih površin in zahtevne zimske službe ter tudi poenostavili delo za zahtevne uporabnike, je Aebi razvil robustno, uporabniku prijazno in univerzalno uporabno udobno enoosno vozilo, zasnovano posebej za dolge težke obremenitve. Dvocilinderski 18KM ali alternativi 23KM motor daje CC66 želene zmogljivosti.