SIMPLY

Kompaktna brana SIMPLY delovne širine od 1,6 m do 3m je namenjena predsetveni obdelavi tal po spravilu pridelkov bodi si za ozelenitev, slepo setev ali redno setev.

Primerna je že za traktorje manjših moči, a je izdelana zelo trdno in natančno.Struktura okvirja je peskana in barvana z dvokomponentno poliuretansko barvo v komori.Drugi elementi so pocinkani z metodo brizganja.

ASTAT

Kompaktna brana ASTAT  z delovno širino od 2,20m do 4,00 m je zasnovana za hkratno obdelavo tal po setvi ali pred zimskim oranjem. Možna je tudi uporaba stroja za minimalno (konzervirajočo) obdelavo tal.

Agregat je izdelan zelo trdno in natančno. Struktura okvirja je prskana in barvana z dvokomponentno poliuretansko barvo v komori. Drugi elementi so pocinkani z metodo brizganja.


Astat je serijsko opremljen z diski premera 560mm, kot opcija pa je na voljo tudi 610mm. Serijski cevasti valj lahko nadomestite z široko paleto valjev ki so na voljo.

astat-300_2

TYTAN

Model Tytan zajema vse lastnostni diskaste brane ASTAT, dodatno pa je opremljena z delovno tritočkovno hidravliko, ki omogoča priklop sejalnice ali drugega klasičnega priključka in s tem en prehod na obdelovalni površini.

Prav tako tritočkovna hidravlika omogoča priklop uteži in s tem boljše delovanje na težkih zbitih tleh.

megatron_2

MEGATRON

Hidravlično zložljiva kompaktna brana TOLMET MEGATRON je namenjena predsetveni obdelavi tali ali drugi predobdelavi.

Na voljo je kot nošena varianta ali vlečena z lastnim podvozjem.

Delovna širina je od 4 pa do 8m. Na voljo je bogata dodatna oprema od valjev do podpornih koles.