Cepilniki drv

Cepilniki drv TITANIUM s cepilno silo od 10 do 26 t so tehnološko in kakovostno izpopolnjeni ter dovršeni. S cepilniki drv TITANIUM drva nacepite varnohitro in enostavno, z minimalnimi obremenitvami. Vsak TITANIUM cepilec drv je lahko s priklopom na traktor (kardan), elektromotor ali kombinacijo obojega. Znotraj cepilnikov TITANIUM 14 in 18 t je na voljo tudi cepilnik na bencinski motor.

Rezalno cepilni stroji

Rezalno cepilni stroji TITAN so kompaktni in zanesljivi. Njihova uporaba je varna, njihovo vzdrževanje enostavno.

Gozdarski vitli

Gozdarski vitli za profesionalno uporabo PROFI so najbolj izpopolnjeni in najbolj tehnično dovršeni med našimi vitli. Z njihovo pomočjo je delo varno, enostavno in hitreje opravljeno. Gozdarski vitli PREMIUM so tehnološko najbolj izpopolnjen in nadgrajeni z edinstvenim dizajnom kar zagotavlja varno in enostavno uporaboGozdarski vitli STANDARD so osnovna različica naših vitlov z verižnim pogonom, namenjena vsem tistim, ki vitel potrebujete občasno, za spravilo manjših količin lesa.

Hidravlični platoji

Hidravlični traktorski platoji GIBON s priklopno zadnjo stranico so različnih velikosti in omogočajo lažji transport. Vsi imajo dvosmerni cilinder, model z oznako T pa ima 2 dvosmerna cilindra.

Krožne žage

Pripravo drv za kurilno sezono vam olajšajo naše krožne žage. So varne in enostavne za uporabo, njihovo premikanje pa je preprosto.