Kmetijstvo Polanec d.o.o.

   

 

Prodajni program in pooblaščen servis

 

 

'
Originalni rezervni deli po tovarnišhih cenah

 

 

SIP kosilnice

 

Diskaste kosilnice SILVERCUT

Nova izvedba sodobne kosilince, ki v enem stroju združuje vse potrebne lastnosti, ki jih uporabnik zahteva od stroja. To se odraža v obliki grebena, sredinskega vpetja v kombinaciji z brezstopenjskim razbremenjevanjem, ki omogoča izredno prilagajanje terenu. Povsem na novo zasnovana glavna nosilna konstrukcija stroja zagotavlja visoko togost glede na maso stroja, ter optimalen prenos moči od traktorja do grebena kosilnice.

 

Diskaste kosilnice OPTICUT

OPTICUT je nova družina lahkih diskastih kosilnic, ki v enem stroju združuje vse potrebne lastnosti, ki jih uporabnik zahteva od stroja. To se odraža v obliki grebena, stranskega vpetja brez notranje pete v kombinaciji z ločenim razbremenjevanjem notranje in zunanje strani grebena.

 

Diskaste kosilnice ROTO

Skupina bočnih kosilnikov ROTO 170 D, 175 DH, 215 DH in 255 DH spada v lažje klasične kosilnike s konzolno vpetim kosilnim grebenom in jermenskim prenosom prečnega pogona do kosilnega grebena.

 

Bobnaste kosilnice DRUMCUT

DRUMCUT je nova družina bobnastih kosilnic. Je univerzalna kosilnica, primerna za košnjo vseh vrst trav. Posebej dobro se obnese na močvirnatem terenu, na zasejanih površinah in neurejenih površinah (krtine, prodnata tla). Njena prednost v primerjavi z diskatimi kosilnicami je velika naležna drsna površina prosto vrtečih se krožnikov na podlago. S tem se travna ruša oz. podlaga obvaruje pred poškodbami. Med obratovanjem kosilnica ni tako občutljiva na nihanje vrtljajev zaradi velike vztrajnosti vrtečih se bobnov. Vzdrževanje kosilnice je minimalno.

 

Bobnaste kosilnice ROTO

Zadenjske bočne izvedbe ROTO 135, 165, 185, 220 spadajo v tako imenovani standardni program kosilnikov, namenjenih predvsem za manjše in srednje kmetije. Odlikuje jih enostavna izvedba, jermenski prenos pogona do zobniškega pogona bobnov in konzolno vpetje kosilnega grebena.

 

 

 

 

Obvestila:

 

Akcija: