Kmetijstvo Polanec d.o.o.

   

 

Prodajni program in pooblaščen servis

 

 

'
Originalni rezervni deli po tovarnišhih cenah

 

 

MASCHIO

 

Vrtavkaste brane

Vrtavkaste brane Maschio se odlikujejo z mnogovrstno uporabo, saj zadovoljujejo potrebe uporabnikov na srednjih in velikih kmetijskih posestvih ter omogočajo namestitev raznovrstne dodatne opreme. Posebna zaščitena oblika nožev omogoča enakomerno drobljenje zemlje na celotni obdelovalni globini in hkrati ekonomično rabo moči traktorja. Neuničljiv reduktor z veliko medosno razdaljo med ležaji in velikimi dimenzijami osi zagotavlja izjemno kavaliteto.

 

 

Freze

Freze so kot nalašč za traktorje, ki zahtevajo težje priključke in so namenjene za dela na terenih, kjer se goje zahtevnejše kulture, v sadovnjakih in vinogradih, skupaj z dodatno opremo se lahko uporablja za različne namene Na voljo so različni modeli in različne delovne širine.

 

 

Mulčerji

Mulčerje zaznamuje izredno široka uporabnost, saj so primerni tako za mulčenje trave, listja, setvenih ostankov ter ostankov v vinogradih in sadovnjakih.Na voljo so različni modeli od najmanjših primernih za sadjarsko vinogradniške traktorje do rubustnih uzvedb primernih za delo v poljedelstvu.

 

 

Prekopalniki

Maschio ponuja veliko modelov prekopalnikov tako da minimalno obdelavo kot tudi za globoko obdelavo tal. Na voljo so modeli ki zahtevajo minimalne moči traktorjev pa do tistih za večje traktorje.

 

 

 

 

Obvestila:

 

Akcija: