Kmetijstvo Polanec d.o.o.

   

 

Prodajni program in pooblaščen servis

 

 

'
Originalni rezervni deli po tovarnišhih cenah

 

 

LEMKEN plugi

 

EurOpal

Plugi serije EurOpal so na razpolago od dveh brazd naprej. So lahki in kompaktni plugi, zato so primerni za manjše traktorje pa vse do 120 KS. Na razpolago je veliko dodatne opreme. Plugi imajo mehansko nastavitev delovne širine, na izbiro pa so tudi različne razdalje med plužnimi telesi.

 

 

VariOpal

Serija VariOpal predstavlja komfort v oranju. Zaradi brezstopenjske nastavitve delovne širine iz traktorja je plug enostaven za uporabo. Vsi sklopi vario sistema so oležajeni z pušami, tako da je obraba minimalna. Na voljo je veliko izvedb in modelov ter zanje primerne dodatne opreme.

 

 

VariTansanit

Serija VariTansanit predstavlja kombinacijo med nošenimi in vlečenimi plugi, saj izkorišča prednosti obeh. Z hidravličnim centralnim zvodom, kateri je sestavni del pluga med samim oranjem obtežimo traktor in tako prenesemo težišče tudi na prednjo premo traktorja, s tem omogočimo boljši izkoristek in večjo učinkovitost. Ob samem obračanju in transportu pa z plugom ravnamo kot z vlečenim, kar omogoča lažjo uporabo in razbremenitev samega traktorja.

 

 

VariTitan

Serija VariTitan je serija vlečenih plugov primernih za težje vlačilce, kateri omogočajo večjo delovno zmogljivost. Plugi so na voljo kot izvedbe za klasično oranje in oranje On-land kjer vlačilec z celotno težo vozi po nezorani površini.

 

VarioPack čelni

VarioPack uvrščamo med stroje za obdelavo zemlje, saj se le ta uporablja takoj po oranju, oziroma ob sami setvi. Valj je sestavljen iz okroglih rezil, katere razrežejo trde in zbite grude zemlje in s tem omogočijo lažjo obdelavo.Zelo primeren je v kombinaciji z rotobrano in sejalnico, kar nam omogača samo en prehod od oranja do setve. Ob sami funkcionalnosti pa predstavlja tudi balast na sprednjo premo, kateri omogoča lažjo uporabo ob težjih kombinacijah priklopljenih na zadnji hidravliki traktorja.

 

 

 

 

Obvestila:

 

Akcija: