Kmetijstvo Polanec d.o.o.

   

 

Prodajni program in pooblaščen servis

 

 

'
Originalni rezervni deli po tovarnišhih cenah

 

 

GASPARDO sejalnice

 

Sejalnica za koruzo, sojo... SP DORADA

Sejalnica je opremljena s setvenim elementom za koruzo, sončnice, sojo…, Vsak element poganja neodvisen kardanski pogon. Doziranje semen na ploščo s pomočjo vacuum - podtlačni sistem.
Različne vrste zagrinjalnih koles in koles za vtiskanje semena.
Pogonsko kolo, menjalnik s 4 hitrostmi, turbina za podtlak, vacuummeter, kardanski pogon za 540 0/min ali 1000 o/min, hidravlični ali mehanski markerji.
Patentiran volumeter Minimax za doziranje gnojil in mikrogranulatov, s centralno nastavitvijo. Različni vlagači za gnojilo. Elektronski števec hektarov, monitor za kontrolo semena in števec hektarov.

 

 

Sejalnica za koruzo ST Telescopic

Pri modelih ST 250 in ST 300, je nosilni okvir teleskopski in sicer se razširi horizontalno s pomočjo hidravlike. Model ST 250 je opremljen s 6 sejalnimi enotami, razdalja med vrstami pa je lahko med 70 in 75 cm. Celotna širina zaprtega stroja je 2,50 m. ST 300 je možno opremiti s 6 sejalnimi enotami, ki imajo razdaljo med vrstami 75 cm ali z 8 sejalnimi enotami, kjer je razdalja 45 cm. transportna širina obeh različic je 3,00 m.

 

 

Sejalnica za direktno setev MT

Model MT zagotavlja najboljšo setev z minimalnimi stroški. Vitalni deli za setev so vrteči, kar omogoča uporabo na obdelanih terenih (klasična setev),kakor tudi na minimalno obdelanih terenih oziroma na terenih, kjer je dosti rastlinskih ostankov.
Glavne značilnosti so hitra setev, ki je veliko večja od klasičnih sejalnic, prilagajanje terenu s parom koles za uravnavanje globine, ki omogoča sejanje na konstantno globino.

 

 

Žitna sejalnica NINA

Sejalnice NINA so namenjene setvi žit, ogrišča, repice, trave in drugih krmnih posevkov. Zaradi svoje robustne izvedbe in hkrati majhne teže je sejalnica primerna tako za samostojno stetev, kot tudi kombinacijo z vrtavkasto brano. Bogata serijska oprema in možnosti še dodatne, omogočajo še lažje delo in najboljše učinke v najrazličnejših pogojih. Variator omogoča precizno nastavitev količine semena in natančnost distribucije.


 

 

Žitna sejalnica PINTA

Pnevmatska vrstna sejalnica PINTA omogoča enakomeren vznik pri setvi žit in krmnih posevkov nasploh. En sam glavni distributor z zračno šobo dovoljuje enakomerno porazdelitev tako na ravninah kot na nagnjenih terenih, pri velikih in majhnih semenih. Nasipnica iz kvalitetnega jekla kapacitete 750 l zagotavlja setev velikih površin, hkrati pa odprtina na dnu omogoča hitro in popolno praznjenje nasipnice. Dozirni valj opremljen z metlico, ki odstranjuje nečistoče, lahko dvigne do konca tudi najfinejše seme.

 

 

 

Obvestila:

 

Akcija: